Оваа страница е независен проект на Коста Стаматовски, графички дизајнер и хералдички уметник од Скопје.

Целта на страницата е детално запознавање со знамето на Република Северна Македонија, како и подигнување на свеста на граѓаните за неговото значење и негување љубов и почит кон него.

Сите ваши забелешки, коментари и предлози можете да ги испрaтите на адресата kontakt@zname.mk или преку контакт формуларот подолу.

Доколку сакате да го помогнете одржувањето на оваа страница, можете да донирате на оваа сметка:

210-5015619395-42
НЛБ Банка АД Скопје

    Име

    Е-пошта

    Предмет

    Порака